Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü

2023 EĞİTİM VİZYONU KAPSAMINDA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ PERSONELİNE YÖNELİK "AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELE" EĞİTİMLERİ

2023 EĞİTİM VİZYONU KAPSAMINDA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ PERSONELİNE YÖNELİK

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün, Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, "2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında", Rehberlik ve Araştırma Merkezleri'nde görev yapan, Rehber Öğretmenlerimizin /Psikolojik Danışmanlarımızın "Aile İçi Şiddetle Mücadele" amacıyla e-konferans yoluyla eğitimler 06.07.2020 tarihinde başlayacaktır.

Rehberlik ve Araştırma Merkezleri'nde görev yapan rehber öğretmenlerimiz/psikolojik danışmanlarımıza yönelik gerçekleştirilecek olan eğitimler Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı'nda görev yapmakta olan Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer KOÇTÜRK, Adalet Bakanlığı, Cezai İşleri Genel Müdürlüğü, Mağdur Hakları Daire Başkanlığı'nda görev yapmakta olan Hâkim Gökçe Bahar ÖZTÜRK ile Sosyal Hizmet Uzmanı Şebnem Müzeyyen ÇÖLLÜ ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü, Kadın Politikaları Daire Başkanı Sayın Mustafa ÇADIR tarafından yapılacaktır. E-konferans yöntemi ile verilecek olan eğitimler, üç gün boyunca, saat 13.30-14.30 arası bir oturum şeklinde gerçekleştirilecek olup, her gün farklı konulara değinilecektir.

Söz konusu e-konferans çalışmaları ilk olarak 06 Temmuz 2020 tarihinde, Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer KOÇTÜRK'ün "Okul Ortamında Aile İçi Şiddet Mağduru Çocuklara Yaklaşım" konulu eğitimiyle başlayacaktır.

Üç gün boyunca gerçekleştirilecek olan "2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Personeline Yönelik, Aile İçi Şiddetle MücadeleEğitimleri" ile ilgili duyurular rehberlik araştırma merkezlerine yapılacak olup, eğitimler "https://konferans.meb.gov.tr/ozegep" bağlantısı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Emniyet Mah. Gazeteci Muammer Yaşar Bostancı Cad. MEB Beşevler Kampüsü A Blok, 06560 Beşevler, Yenimahalle / ANKARA - 0312 413 30 49 / 0312 413 30 38

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.