Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü

2023 EĞİTİM VİZYONU KAPSAMINDA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ PERSONELİNE YÖNELİK EĞİTİMLERİN 9. ETABI TAMAMLANDI.

2023 EĞİTİM VİZYONU KAPSAMINDA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ PERSONELİNE YÖNELİK EĞİTİMLERİN 9. ETABI TAMAMLANDI.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından, "2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında", Rehberlik ve Araştırma Merkezleri'nde görev yapan, Özel Eğitim Öğretmenlerimiz ile Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlarımızın mesleki bilgi, beceri ve farkındalıklarının arttırılması, yeni yaklaşımdan haberdar olmaları, yeni bakış açıları kazanmaları, bilimsel ve güncel bilgilere ulaşmalarını sağlamak amacıyla e-konferans yoluyla planlanan eğitimlerin 9. etabı gerçekleştirilmiştir.

25 Haziran 2020 tarihinde Gazi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı'nda görev yapmakta olan, öğretim üyesi Doç. Dr. Kemal ÖZTEMEL tarafından anlatılan "Öğrencilerin Kariyer Planlaması" konulu eğitimimiz 563 Rehber Öğretmenlerimizin/Psikolojik Danışmanlarımızın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Önümüzdeki hafta haziran ayı için sonuncusu gerçekleştirilecek olan "2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında Rehberlik ve Araştırma Merkezi Personeline Yönelik Eğitimler" ile ilgili duyuru Genel Müdürlüğümüz internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak olup eğitim "https://konferans.meb.gov.tr/ozegep" bağlantısı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Emniyet Mah. Gazeteci Muammer Yaşar Bostancı Cad. MEB Beşevler Kampüsü A Blok, 06560 Beşevler, Yenimahalle / ANKARA - 0312 413 30 49 / 0312 413 30 38

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.